Събраха се парите за Златин, тези дни пътува за операцията в Турция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 14.07.2010
859
Средствата, нужни за операцията на Златин Михайлов, се събраха, съобщиха родителите му. Те вече се готвят да отпътуват за Турция, където в от "Анадолу Медикъл Център" (известна като американската клиника "Джон Хопкинс" в азиатската част на Истанбул) той ще бъде подложен на спасяваща живота му интервенция, предаде репортер на Varna24.bg.

"Много, ама страшно много сме благодарни на медиите, на всички журналисти, които от началото на май т.г. направиха нашия проблем достояние на хората! Много сме задължени на всички благородни българи, които отделиха в тези кризистни времена дори и лев, за спасението на нашия син! Благодарим на фирмите, които ни помогнаха! Благодарим на община Варна и общинските съветници за сумата, която отпуснаха за лечението! Благодарим на приятелите на Златин, които организираха различни инициативи, за набирането на парите! Благодарим на работещите в телевизия "Черно море" за акциите, които организираха, за труда им, в горещите дни, когато стояха пред входа на Морската градина и подканяха жителите и гостите на града да ни помогнат! Благодарим на всички, на всички, които познаваме и не познаваме, но хора с добри, с големи сърца, които ни подкрепяха през тези тежки дни!", коментираха през радостни сълзи майката и бащата на Златин Михайлов.

Припомням, че 22-годишният младеж, син на Николай Боримечев, бивш спасител на Гражданска защита - Варна, страда от рядка форма на тумор на гръбначния мозък. От месеци е прикован към леглото, с катетър е, но не загуби вяра и бе оптимист за своето бъдеще. Защото вярваше, защото знаеше, че добрите хора в България не са изчезнали. Защото бе убеден, че само с общи усилия на много хора, той ще може отново да стъпи на краката си, да излезе на разходка по варненските улици, да порита отново с приятели, да отиде за първи път на дискотека, да се запознае с нови хора, с момичета, и след време с някое от тях да свие собствено гнездо!


Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
14.10.2010 Златин чака операция на 17 ноември, но няма пари
22.06.2010 Близо с 5 хил. лв. набъбна сметката за една седмица за спасението на Златин
15.06.2010 Състоянието на Златин се влошава, събрани са едва 1/4 от парите за операцията му
04.06.2010 Разкриха нова банкова сметка в помощ на Златин
19.05.2010 4230 лв. се събраха за 10-ина дни за операцията на Златин
04.05.2010 Бивш спасител на Гражданска защита търси средства за лечението на сина си
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).