Съдят мъж, спипан с преправен газов в боен пистолет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:10 / 10.02.2010
1698
На 8 февруари около 23,10 ч във Варна на ул. "Евл. Георгиев", служители на сектор СОД при ОДМВР - Варна, забелязват мъж със съмнително поведение, който виждайки полицаите оставя предмет, който носи между паркираните автомобила. При извършената проверка се установява, че мъжът е Г. Д. 33 г. от Варна, осъждан. Изоставеният предмет е кутия от вино, в която има пистолет с пълнител и 7 бойни патрона.

Лицето е задържано за 24 часа. След извършената експертиза в БНТЛ при ОДМВР - Варна, се установи, че оръжието е газов пистолет, преправен в огнестрелно оръжие, технически годен да произвежда изстрели, система "Макаров". Започнато е незабавно производство. Материалите са докладвани на прокурор във Варненската районна прокуратура. На уличения е повдигнато обвинение по чл. 339 от НК. Взета му е мярка за неотклонение "подписка".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).