Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Супергениално във Варна: Вижте какво направиха в Морската градина
Автор: Димитър Щерев 15:30 / 30.10.2023Коментари (19)26224
© Varna24.bg
Супергениална хрумка във Варна: пейки са сложени пред подходите към паметници на Алеята на възрожденците в Морската градина, видя репортер на Varna24.bg.

И докато пред паметника на Хаджи Димитър има цяло дърво, което е засадено години след поставянето на монумента, то пейките пред паметниците на митрополит Симеон и Захари Стоянов, могат да се изместят в страни, така че всеки, който иска да се поклони и да поднесе цвете или букет на тези бележити българи, да го стори безпрепятствено.

Дали е дело на неизвестни младежи или на някой друг неизвестен гении, то човек оставя безмълвен пред вида на пейките, курдисани пред паметниците.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.11.2023 г.
0
 
 
Дрън дрън пляс, аз се разхождах в дъщеря ми днес до детският кът видях ги тия пейки, че са пред пътечките на паметниците и ги дръпнах по 2 метра в страни. Голяма работа станала, цяла статия написал и 30 коментара. Ай ще ви твковам в таковата.....
Aнонимен
на 02.11.2023 г.
0
 
 
От Ж Леондиев.....Какъвто кмета(10 години никой не го е виждал), такава е и уникалната Морска градина.Освен централната алея всичко останало е на самотек от 33 години.Ошмугани бивши поливни полета.Пейките- незакрепени в асвалта,вечер младежите и наркоманите ги разнасят далеч от алеите.В известния за почивка район пред аквариума от 20- тина са останали 2-3 пейки.Точно до уникалния фонтан,може би най красивия барок в цяла България са поставили съоръжения за скайборд и за пишеходците е невъзможно да минат около фонтана- скачачите ще ги осакатят.В двора на Природонаучния музей направиха няколко повилиона и мини зоокът без всякакви съоръженея за отвеждане на нечистотиите.Вонята на една от най красивите алеи е отвратителна.За градския плаж пък да не говорим, над 50 % от разкошния жълт пясък е покрит със скари и ресторантски маси върху тях, с кичозни тръстикови чадъри за всяка маса.Вместо мирис на море и шум на вълните-остра миризма на скара бира, озвучена с чалга.Нататък, все същото-вместо обещаните съвремени заведения покрай алея 1-старите дъсчено брезентни заведения, за хигиената по добре да не мислиш.През есенно зимния сезон зачохлените зазимени бараки навяват безнадежност.Не случихме на кметове.
Aнонимен
на 01.11.2023 г.
0
 
 
Днес е Ден на Будителите!? Колко от преминаващите знаят чии са паметниците? Кой, коя институция работи за повишаване на българското самосъзнание сега, за следващите 10, 50 или 100 години?! Единици, но все пак браво за смелостта им! Четете! България е велика!!!
Aнонимен
на 31.10.2023 г.
0
 
 
Докога тия хлапета ще местят пейките и се събират да си правят оргии.Пият,дрогират се.Не може ли тия пейки да се застопорят.
Aнонимен
на 31.10.2023 г.
0
 
 
що ви са паметници бе андроиди ? и пейки не ви трябват. търкаляйте се по земята както в хайд парк или сентръл парк. бъдете свободни !
Aнонимен
на 30.10.2023 г.
0
 
 
Ся.... Да си говорим честно. Тези паметници се посещават когато им дойде времето през годината по дати. Хората сядат по пейки, без да им прави впечатление къде се намират, освен ако не са под сянка или не са счупени. Статията е по-скоро "фърляне" в нищото на евтин морал. Извинявайте, ама предвид, че света и България естествено отдавна копаят -4ти етаж, какво ви мотивира и движи да се впечатлявате от такива нещица? Живуркайте си там,разделяйте се на болни и по-болни(русофоби и крайно американски идиоти) и да не забравите да пуснете водата в клозета като гледате новините по БТВ
Aнонимен
на 30.10.2023 г.
0
 
 
да ги сложат пред комунистическата статуя - пантеона и направо да я бутнат, русороби
Aнонимен
на 30.10.2023 г.
0
 
 
ако досега имаше кмет и общинс на място такива гамени щяха да бъдат поставени където им е мястото солени глоби и безплатен труд за възстановяване на всичко включително и разбити спирки
Aнонимен
на 30.10.2023 г.
0
 
 
Явно дело на русофили (родоодстъпници и предатели) - защото знаем какво е казал Захарий Стоянов - "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския…."
Aнонимен
на 30.10.2023 г.
0
 
 
Преместват ги нищожества, които се срамуват да са българи, ама са горди поамериканчени боклуци и наркомани. Цял ден спи, цяла нощ хойка, като зомбита са.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: