Сувенирният пазар започва работа до месец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:51 / 05.05.2011
775
Очаква се до месец да заработи сувенирният пазар зад градския часовник. От февруари насам той остана празен заради неразбирателство между общината и търговците на базара. След поредната проведена среща във вторник от местната администрация са дали зелена светлина за направата на нови маси по специално изготвен за целта проект. В момента се разчертават и местата, на които ще се разположат сергиите, съобщи Светлана Стоянова - председател на инициативния комитет на базара.

"Ние сме готови да започнем да продаваме и на старите маси, но от общината не разрешават. Принудени сме да стоим без работа докато не станат готови новите", посочи тя.

За момента търговците не предвиждат протести, въпреки че очакват нови пречки от кметската администрация. "Условието е да се изготви пилотна маса - образец и едва след нейното одобрение да се поставят останалите. Какво правим обаче, ако от общината не я харесат, въпреки че са съгласни с проекта", попита Светлана Стоянова.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).