Съветници поискаха списък с договори за наем на община Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:07 / 27.04.2011
762
Администрация във Варна трябва да предостави списък с всички действащи договори за наем или безвъзмездно ползване на общински помещения, сключени с неправителствени организации, фондации и партии. Това решиха на заседание днес общинските съветници от комисията по собственост и стопанство към местния парламент. Към списъка те поискаха още в таблица да се изнесат и цените, на които общината е отдала сградния си фонд.

Повод за решението станаха две предложения за предоставяне на безвъзмездно право на ползване на помещения на неправителствени организации. Става въпрос за "Националният център за социална рехабилитация", който ползва етаж от къща на ул. "Г. Раковски" и фондация "Вяра, Надежда и Любов", която се помещава в имот на ул. "Драва Соболч" в район "Приморски".

Няма никаква отчетност за дейността на неправителствените организации и начинът, по който използват сградите, коментираха местните депутати. Те отложиха част от решенията за следващо заседание на комисията.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).