Съветниците се скараха заради транспортната дирекция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:28 / 18.04.2013
1111
Местните депутати от комисията по структури отложиха въпроса със създаването на нова дирекция "Транспорт" в общината по настояване на председателя на ресорната комисия Иван Луков. Според неговото предложение тя трябва да се състои от 9 служители, тъй като досегашните двама не можели да обхванат целия обем от работа. Идеята е съгласувана с браншовите организации, предаде Дарик.

Общинският съветник Костадин Костадинов заяви, че създаването на дирекцията е нелогично с оглед закриването на такава преди половин година заради съкращенията в общината.

Станислав Иванов от ГЕРБ защити идеята като обясни, че във Варна има различни видове транспорт като яхти например и създаването на ресорна дирекция би било от полза за решаването на проблемите им.

Вярно е, че дирекциите в общината работят на предела на капацитета си, но е редно оптимизацията да се осъществи от кмета, коментира председателят на комисията Владимир Тонев. Той посочи, че възниква въпросът откъде ще бъдат взети допълнителните 7 бройки и ако досега са били излишни защо не са били съкратени.

"Ако така ще се отлага всичко, дайте и ние да се отложим и да си ходим", възкликна вносителят на предложението Иван Луков.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).