Съветниците "за" безплатни карти за градския транспорт за глухонемите и варненците на хемодиализа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 30.11.2011
1349
Местните депутати от комисията по социални дейности дадоха положително становище по предложение за ползване на безплатни карти за градския транспорт от хората със загуба на слуха, живеещи във Варна. Окончателното приемане на решението касае 200 варненци.

На днешното си заседание съветниците решиха да изпратят становището до комисиите "Финанси и бюджет" и "Транспорт" за изготвянето на анализ и то предстои да бъде заложено в бюджета на общината за 2012 година. Аналогично бе и решението за предоставяне на безплатни карти за градския транспорт на 25 човека на хемодиализа в морската столица.

Припомняме, че комисията по транспорт към местния парламент даде положително становище за намаляване на възрастта на лицата, ползващи безплатни карти за градския транспорт от 67 на 65 години на заседание в понеделник. Те решиха още слепите заедно с техните придружители да пътуват безплатно по всички линии на градски транспорт.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).