Световни музикални звезди пристигат във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:53 / 20.05.2024
11691
Върху организирането на нов музикален фестивал за поп, хаус и рейв музика се работи във Варна. Това съобщи за Радио Варна кметът Благомир Коцев

Събитието ще бъде организирано по модел на "Spirit of Burgas" и се очаква за празника на морската столица 15 август. Целта е то да се превърне в традиционно за фестивалния календар на Варна, допълни Коцев. 

"Целта ни е световни имена да дойдат във Варна и да привлекат повече туристи в нашия град - имена, които липсват тук, във Варна. Това ще бъде фестивал за по-модерни жанрове", обобщи кметът.

Все още се обмисля къде да бъде мястото за фестивала. Един от вариантите е Морската градина, под Пантеона, а другият - на Аспаруховия плаж, където за Джулай морнинг тази година тестово ще се проведе фестивал. "Това събитие ще бъде проба за фестивала през август", обясни той. Третият вариант - Морска гара, е място, което обаче се опитваме да избягваме, каза още Коцев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...
Червен код за пожари за Добричка област, оранжев за Варна!
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).