Световни шампиони по кикбокс откриват във Варна нещо специално

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:07 / 03.07.2024
1349
Световни шампиони по кикбокс ще открият 16-то издание на спортната кампания "Ваканция без грижи“, която се провежда за поредна година във Варна. Инициативата е на Национално сдружение на сираците в България, със съдействието на Община Варна и спонсори.

Начало на кампанията ще бъде дадено на 15 юли в 14:00 часа в двора на СУ "Св. Климент Охридски“ от младите спортисти, носители на най-високите отличия по кикбокс в отделните категории от престижната Световна купа по бойни изкуства в Будапеща, Унгария.

Сред имената на световните шампиони са тези на Али Юзеир, Виктор Ненков, Кристиян Георгиев и Преслав Георгиев, всички от спортен клуб "Вокил“. В кампанията ще се включат и сребърните медалисти Ясен Бирсен, Виктор Михалев и Теодора Тодорова от същия тим.

"Ваканция без грижи“ има за цел да насърчи младите да спортуват активно и да се интегрират чрез спорта. В спортната кампания може да участва всеки желаещ. Записването за състезанието е на страницата на събитието във Фейсбук "Ваканция без грижи“ или на място в деня на турнира.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...
Емблематични сгради във Варна ще светнат в зелено
Важно: Започват два големи ремонта във Варна! Разкопават едноврем...
Във Варна се проведе важна среща на главните сержанти на командва...
Скъп айфон донесе глоба на млад варненец
10 години зад решетките за украинец, убил свой колега край Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).