Табела на ул "Ген. Колев" обърква шофьори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:23 / 24.01.2011
2521
Трета година след въвеждането на еднопосочното движение по ул. "Ген. Колев" една невярна по съдържанието си пътна табела продължава да стърчи безсмислено на тротоара.

Тя указва пътя към Златни пясъци, Балчик и Русе, но в обратната посока на трафика, която е забранена. Ако до средата на 2008-а шофьорите, които не познават града, се ориентираха по нея, то в момента тя само ги обърква. Макар и рядко, табелата все още става причина неопитни водачи да влязат в насрещното движение, защото се оказват подведени. Тя също така пречи и на живеещите в блока, пред който е поставена, които са притеснени за здравината й. Въпреки че на пръв поглед изглежда стабилна, указателната табела се клати застрашително при по-силен вятър, твърдят очевидци.

От блока на "Ген. Колев" 38 са се опитали да предизвикат премахването на табелата, но в общината не обърнали особено внимание на сигнала.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Варненец преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ръст на стомашно-чревните заболявания по морето
ДПС - Варна застана зад Ахмед Доган
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).