Технически университет №1 в Италия представят във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:00 / 18.03.2013
817
Най-големият политехнически университет в Италия POLITECNICO DI MILANO, кани всички архитекти, дизайнери, инженери и заинтересовани лица на своята информационна среща, която ще се проведе във Варна, днес от 18:30 часа в х-л "Голдън Тюлип".

За четвърта поредна година, водещата европейска школа по архитектура, инженерни науки и индустриален дизайн продължава активно да набира български кандидат студенти за своите магистърски степени на английски език.

Университетът, който за 2011г. оглавява класацията за най-добри технически университети в Италия и е на 18-то място в Европа според QS World University Rankings, предлага магистратури по архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително, механо, енергийно, електрическо, компютърно, интернет и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт, космическо инженерство и екологично инженерство.

Информационните срещи ще представят възможността наши студенти да се обучават в Politecnico di Milano на пълна стипендия, която покрива таксата за обучение и разходите по настаняване. Всяка година се отпускат 100 такива стипендии, като определящите критерии за успех са академичният резултат от бакалавърската степен, резултат от TOEFL/IELTS, препоръки, мотивационно писмо и стаж в областта. Стандартната учебна такса за една академична година в университета е между EUR 800 и EUR 3300 и се определя в зависимост от семейните доходи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).