Тийнейджър попадна в болница след цигара марихуана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:56 / 05.05.2010
911
Половин цигара марихуана изпушил 18-годишен тийнейджър от Варна, но тя се оказала достатъчна, за да потърси лекарска помощ. „Момчето беше с характерните симптоми на повръщане, виене на свят и е прието през нощта в понеделник. Това понякога се получава и ако за пръв път пушиш цигара с опиат", каза д-р Петко Маринов от Военноморска болница.

В клиниката е настанена и жена, която няколко дни се опитвала да „потуши" депресията си с алкохол и медикаменти. Резултатът се оказал неочакван и тя останала на лечение. Медицинска помощ е оказана на млада жена с хранителна алергия и на ужилен по врата от пчела мъж от село Пчелник. И двамата вече са изписани.

След консумация на гъби в заведение 48-годишен мъж е постъпил в здравното заведение за лечение. Според токсиколозите вероятно се касае за хроничен здравословен проблем, който е съвпаднал с консумацията на гъбите.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).