Топлото време продължава до сряда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:31 / 15.11.2010
1027
Който плажувал - плажувал. Топлите безоблачни дни, които категорично не са нормални за ноември, безвъзвратно ще останат в историята. А с тях и забавленията през уикенда, на които се отдадоха варненци, използвайки хувавото време.
Изненадващите температурни рекорди, на които се радваха добричлии няколко дни подред, не бяха регистрирани във Варна заради вятъра. Съботният ден можеше да остане в журналите на НИМХ, но се размина на косъм - ако рекордът за морската столица в този ден е бил 22 градуса, то тази година не ни достигнаха 0,2 градуса, за да затвърдим ноемврийския топлик. Но дотук с хубавите новини. Синоптиците вещаят нормализиране на времето, така че още във вторник срещу сряда започва понижаване на температурите, засилване на облачността и краткотрайни, не особено обилни валежи, коментира дежурният синоптик Любомир Маджаров. Захлаждането няма да е драстично. Живакът в термометрите ще слезе с 4-5 градуса.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).