Топола падна върху заведение на крайбрежната алея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:38 / 04.07.2011
947
Опасна топола се срути върху заведение на крайбрежната алея. Служители на "Пожарна безопасност и защита на населението" тръгнали да режат дървото по предписание от озеленителите. То се срутило направо върху покрива на намиращия се отдолу гръцки ресторант. На по-долния етаж пък се намира заведение. Инцидентът станал в петък. По чудо няма пострадали. За щастие заведението все още не е открито и по това време в него е нямало клиенти и работници. Набелязаното за опасно дърво обаче е потрошило целия покрив, разбило е дори парапета.

За мен това е некомпетентна и немарлива работа, коментира собственикът на заведението Демир Иванов. Не може да виждат, че има наклон, че дървото ще падне върху ресторанта и да не го обезопасят, възмущава се той. Все още не са правени изчисления колко ще излезе ремонтът на заведението, но според Иванов ще му коства доста повече от 1000 - 2000 лв. Шефът на "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Тихомир Тотев не беше открит за коментар на инцидента.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).