Трима се тровили с хапове, ще оцелеят

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 10.12.2008
646
60 хапчета наведнъж погълнал 22-годишен млад мъж в опит да сложи край на живота си. Драмата се разиграла у дома му, но била следствие от скарване с близък. До трагична развръзка не се стигнало, тъй като варненецът бил откаран навреме в Клиниката по токсикология на Военноморска болница. Преди ден в здравното заведение с посегателства над живота си са постъпили и две млади жени - на 24 и на 30 години. И двете използвали метода с гълтането на прекомерно количество медикаменти. 24-годишната млада жена от областта предприела фаталната стъпка, след като се скарала със съпруга си, мотивите при другата варненка не са особено ясни. При двама от пострадалите се търсят съпътстващи заболявания, уточни д-р Петко Маринов от Клиниката по токсикология. И при тримата пациенти опасност за живота им не съществува, след като се предприети мерки за очистване на организма им.

На 8 декември и след него няма нито един студент, младеж или възрастен, който да е постъпил в Токсикологията с алкохолно отравяне. За сметка на това пък в петък и на Никулден двама тийнейджъри на 13 години - момче и момиче, са свестявани след здрав купон с алкохол. Често родителите, дошли да вземат децата си от клиниката продължават да твърдят, че техните деца не пият.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).