Туристическата камара във Варна ще си сътрудничи със Съюза на родопските хотелиери

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:25 / 09.08.2008
630
Общинският туристически информационен център ще осигурява на варненци възможност за отдих на предпочитаните от тях места, главно в Родопите и Стара планина. Това заяви председателят на Варненската туристическа камара Марин Нешков. По думите му гражданите на морската столица се интересуват сериозно от възможността да отдъхнат в Смолян, Пампорово и Троян. В помощ на туристите вече са осъществени контакти между Варненската туристическа камара и Съюза на родопските хотелиери и Общински информационен център - Троян. Идеята е обмен на информация за възможностите за отдих в тези предпочитани дестинации.

Информационният център във Варна си поставя за цел да обслужва не само нуждите на гостите на града, но и на самите варненци, каза още Нешков. Той обясни, че скорошното поемане на управлението на центъра от Варненската туристическа камара е в резултат на това, че от общината са били недоволни от работата му и са потърсили алтернатива за неговото развитие. Марин Нешков обясни, че се радва, че общината е предоставила управлението на Информационния туристически център на хора от бранша, които биха могли да бъдат най-полезни за по-пълноценното му функциониране.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).