Туристическият бранш във Варна притеснен от оставката на Иво Маринов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:33 / 18.03.2013
864
Туристическият бранш във Варна също притеснен от оставката на Иво Маринов. Стоян Маринов член на УС на Варненска туристическа камара коментира, че оставката на ресорния министър буди най-малкото учудване сред бранша. Той обясни, че не намира логика в това, особено предвид факта, че остават няколко месеца до началото на активния летен сезон. Маринов посочи, че ресорният министър е бил добре познат на чуждестранните партньори, вършил си е работата много добре и е представял страната ни на високо ниво по време на изложенията в чужбина - нещо, което е от голяма полза за България.

Стоян Маринов подчерта, че дори сега да се назначи нов човек на мястото на Иво Маринов, то той трудно ще може да "влезе в час", за такива кратки срокове.

"В България винаги се е действало така - смените са се правили точно в най-неподходящото време", коментира експертът. Той добави, че все пак някакви катаклизми в туризма не се очакват от смяната на ресорния министър, но подчерта, че и по-добре няма да стане положението.

"Незаменими хора няма, но тази смяна пак казвам - не ми се вижда удачна", каза в заключение Стоян Маринов.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).