Търсят кой да предоставя важни услуги във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:13 / 20.06.2024
1117
Община Варна обявява пет конкурса за организации, които да предоставят специализирани социални услуги. Те са предназначени за различни групи лица с увреждания. Кандидатите трябва да предоставят дейностите си на територията на община Варна. Документи за участие се приемат до 17:30 ч. на 16.08.2024 г.

Първите три услуги - "Център за социална рехабилитация и интеграция“, с капацитет 50 места, "Бизнес център“ (с капацитет 40 места) и "Център за равни възможности“ (45 места) са предназначени за пълнолетни лица с увреждания. И в трите центъра трябва да са осигурени различни социални услуги сред които "Информиране и консултиране“, "Застъпничество и посредничество“, "Терапия и рехабилитация“, "Обучение за придобиване на умения“, както и "Подкрепа за придобиване на трудови умения“.

Четвъртата услуга е "Център за социална рехабилитация и интеграция“ (капацитет 40 места) е с целева група пълнолетни лица със слухови увреждания, а петата също "Център за социална рехабилитация и интеграция“ (капацитет 60 места) е предназначена за деца с увреждания. И в тези центрове трябва да се предоставят услугите "Застъпничество и посредничество“, "Общностна работа“, "Терапия и рехабилитация“, "Обучение за придобиване на умения“, "Подкрепа за придобиване на трудови умения“.

Обявата за провеждане на конкурса с условията за участие са публикувани на официалната интернет страница на Община Варна - https://www.varna.bg/bg/2499. За допълнителна информация: Ася Радуилова - главен инспектор "Социални подпомагане и проекти“, Дирекция "Социални дейности“ към Община Варна, тел. 052/820 537.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна
За поредна година: Хиляди българи посрещнаха Джулай морнинг
Дълго чаканото разхлаждане идва през новата седмица
Само 22% от офис площите са разположени в центъра на Варна – вижт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).