"Ученически отдих" освежава базата си на Златните

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:03 / 27.05.2010
690
„Ученически отдих и спорт" усърдно се готви за летния сезон и вече има резервации за 70 на сто от леглата край морето. Шефът на варненското представителство Николай Войнов сподели, че в момента върви работа по освежаването на двете хижи в кк Златни пясъци и Св. св. Константин и Елена.

Пребоядисва се, ремонтират се санитарни възли и аварирали системи, коси се трева, подготвяме се за първите си гости, каза Войнов. По думите му първите ученически групи се очакват веднага след 15 юни, когато приключва учебната година за децата от 5 до 8 кл. Най-предпочитани хижите и бунгалата край Варна са предимно за русенци, шуменци, софиянци.

От „Ученически отдих и спорт" считат, че изпълняват и социални функции, тъй като цените на услугите са съвсем прилични, а при тях често идват групи и от социалните домове. Нощувката е 15 лв., като в цената влиза и три пъти хранене дневно. Обекти на предприятието има още в Шкорпиловци и Галата.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).