Училищен конкурс "Защо моят патрон" ще се проведе утре във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:58 / 19.04.2011
525
На 20 април (сряда) Младежката организация на ВМРО съвместно с фондация "Български ценности" организират училищен конкурс "Защо моят патрон". 

Кампанията е насочена към горните класове на училищата, които разполагаха с един месец, за да подготвят 12-минутнo представяне на тема "Защо моят патрон". Желанието ни е учениците да покажат доколко се вълнуват от историята и личния пример и доколко се гордеят със своя патрон. В частност искаме да обърнем внимание на великите български личности, чиито имена носят множество училища, и доколко съвременните ученици се вълнуват от темата за патриотизма. Участниците сами избират как да представят патрона на училището си - с презентация, песен, танц, сценка от живота на патрона или онагледяване на някое негово научно откритие.

Конкурсът ще се проведе на 20 април (сряда) от 13:00 ч. в зала "Север" във Варненски археологически музей (бул.Мария Луиза 41).

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).