Удължават срок за подготовка и пласиране на инвестиционна емисия облигации

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 19.05.2010
1400
Срокът за подготовка и пласиране на инвестиционната емисия облигации от 6 млн. евро на Община Варна да бъде удължен с още един месец. Това решение предстои да вземат днес варненските общински съветници на редовната си сесия. Директорът на дирекция "Финанси" Борислав Борисов уточни, че вече има избран инвестиционен посредник. Това е фирмата "Булброкърс", която за класирането на общинските облигации на български и чужди пазари на частни и инвестиционални инвеститори ще получи за труда си 1 стотинка.

Сред останалите предложения на съвета са упълномощаване на представител на Община Варна в общото събрание на Спортен комплекс "Варна" АД, то е насрочено за 10 юни. Припомняме ви, че СК "Варна" е дружеството, изградено за стопанисването и поддържането на стадион "Юрий Гагарин". Друга щекотлива тема се очаква да бъде промяната в броя на членовете и състава на съвета на директорите на общинската фирма "Градски транспорт". Заради последните скандали в дружеството в ареста са бившият председател на Общинския съвет Борислав Гуцанов и шефът на общинската фирма "Градски транспорт" Пенчо Пенчев.

Източник: радио Варна

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).