Украинец се удави на централния плаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:02 / 20.06.2009
889
Първият удавен за сезона във Варненско е 20-годишен турист от Украйна. До този момент не е известна фамилията на младежа, знае се само името му - Евгений.

Инцидентът е станал на централния плаж в курорта, срещу хотел "Интернационал". Той е почивал с група в хотел "Сердика" в "Златни пясъци". Никой не знае кога младежът е влязъл в морето. Спасителите са забелязали тялото му по обяд, на около 50 метра от брега. Плажът е охраняем. Заради силното вълнение е вдигнат червен флаг на спасителните постове, който забранява абсолютно къпането. След като е извадено тялото е отнесено веднага в медицинския пункт на плажа, който се обслужва от ДКЦ-1 "Св. Клементина". Лекарите са приложили всички необходими реанимационни процедури повече от 40 минути, но не са успели да върнат към живот украинеца. Тялото е било посиняло още преди началото на реанимацията. Информацията потвърди д-р Иван Иванов - управител на ДКЦ - 1 "Св. Клементина".

Източник: радио "Варна"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).