Украинка, родила във Варна, търси истината за смъртта на бебето си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:32 / 25.08.2022
1536
Украинка, родила във Варна, търси истината за смъртта на бебето си. Олга Иванова е от Днепропетровск, пристига през април в Бяла, Варненска област, бременна в петия месец. Иванова ражда преждевременно в университетската болница "Св. Анна" във Варна, но детето умира след 11 дни.

Майката настоява за пълно разследване и оповестяване на истината за това, което се е случило, това съобщи самата тя в емоционален разказ. "За мен всичко е загадка. Искам да разбера защо лекарите не са забелязали инфаркта на плацентата ми и защо ме държаха в коридора преди операцията."

Причината за смъртта на бебето не е лекарска небрежност, каза д-р Милко Папазов-началник на родилното отделение в "Св.Анна". 

На 20-атата минута след прегледа е вкарана в операционната поради влошени тонове на бебето. Направено е всичко възможно, бебето12 дни беше в неонатология, където се бореха за живота му, посочи Папазов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).