Улица "8 ноември" - кошмар за шофьорите във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 01.07.2013
1749
Улица "8 ноември" може да бъде определена като най-тясната и кошмарна отсечка във Варна. На платното ежедневно десетки автомобили биват спирани. Остава малко над 2 метра свободен асфалт за преминаване от гумите на спрените автомобили и бордюра при стената на Римските терми.

"Не е нормално това, хем виждат, че няма място, и пак спират", каза недоволен шофьор, който изгуби няколко минути в преминаване на улицата.

"Изпотих се от притеснение да не ударя някого", добави той. Видимо обаче не всички водачи се съобразяват с паркираните автомобили. Множество са разбитите странични огледала на оставените там коли. Видими са и дълбоките прорези по страничните врати от близко преминаване.

"Много е тясно. Трябва да се забрани спирането тук", отсече друг водач, който се отказа да навлезе в улицата, създавайки опасност от катастрофа.

"И сега да дойде някой от бул. "Приморски", да не ме види и да ме удари", притесни се водачът. Ситуацията на ул. "8 ноември" се вписва в цялостната картина на морската столица и за пореден път подчертава острата нужда от изграждане на паркинги.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).