"Улица на мечтите" ще зарадва Варна на 22 юни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:17 / 10.06.2024
1450
Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, наука, творчество и спорт, ще зарадва Варна. Пространството около Слънчевия часовник на входа на Морската градина ще се превърне в “Улица на мечтите". Песни, танци, анимация и демонстрации, забавни и атрактивни игри, очакват малки и големи на 22 юни (събота) 2024 г.  от 15.00 до 20.00 часа на Street of Dreams.

Посетителите ще имат уникалната възможност да се срещнат лично с хореографи, треньори, вокални педагози, ръководители на най-изявените школи, работещи с деца и младежи във Варна.

Освен приятната възможност за личен контакт с хората, които сбъдват мечтите за успех на нашите деца и развиват потенциала им, посетителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията и демонстрациите на възпитаниците на всяка школа и клуб, участващи в панорамата.

Най-малките гости също няма да скучаят. За тях организаторите са подготвили атрактивни забавления.

Целта на Street of Dreams е да даде възможност на повече родители да открият подходящото място за развитието на своите деца и сбъднат мечтата им, защото всеки успех има своята първа стъпка! "Улица на мечтите" дава шанс на всеки да я направи!

Събитието стартира в 15.00 часа с флашмоб и кръшно българско хорце, в които могат да се включат всички, и продължава до 20.00 часа.

Събитието е организирано от СНЦ “Пресклуб Варна", с подкрепата на Община Варна, културно-развлекателен комплекс “Морско казино" и фирма “Одесос Пак".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).