Уникален метод за прочистване от токсини бе представен във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:27 / 22.04.2010
1416
Уникален метод за прочистване на токсини от човешкото тяло бе представен във Варна. Процедурата се казва йонна детоксикация. Тя бе представена от лечителя по алтернативна медицина Георги Кулев.

Методът - йонна детоксикация, е научно откритие на американските учени Peter Agre и Roderick MacKinnon, удостоен с Нобелова награда за химия през 2003 г. Разработен е апарат за йонизация на водата (молекулата на водата се разделя на един отрицателен ОН- йон и един положителен Н+ йон). Съгласно научното откритие полученото отрицателно електрическо поле може да бъде използвано за възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките. За целта се използват краката (стъпалата) на човека, където са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се „самоочистват" нормално. Чрез процедурата се освобождава организма от натрупани тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, тютюнопушене, активира се дейността на клетките и тъканите, стимулира се вегетативната нервна система и др.

Цветът и съставът на отпадната смес след процедурата може да даде приблизителна информация за вида на изхвърлените токсини: черен - отпадъци от черния дроб; черни частици (люспи) - тежки метали; кафяв - отпадъци от черен дроб, тютюнопушене; тъмно зелен - отпадъци от жлъчен мехур; оранжев - отпадъци от опорно-двигателния апарат; червени частици (люспи) - отпадъци от кръвоносната система; бяла пяна - отпадъци от лимфната система; жълто-зелен - отпадъци от бъбреците, пикочните пътища, половата система. Резултатът от това наблюдение в никакъв случай не може да има диагностична стойност и не може да замести извършването на лабораторни изследвания при диагностициране на заболявания. Йонната детоксикация не може да замести никое лечение, предписано със средствата на традиционната медицина, обяснява обаче Георги Кулев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).