Уникално шоу за децата - ще могат да управляват автоботи днес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:37 / 15.08.2023
1520
Уникално атракция ще се проведе днес във Варна. Като част от изненадите за празника на града най-малките жители ще могат да се докоснат до бъдещето - да управляват, конструират и препрограмират автоботи и комплекти V-BOT, абсолютно безплатно.

Предизвикателството CONSTRUCTBOT, чрез трансформиране на автоботи, ще се проведе за първи път на открито - само на арт фестивала "Сръчко" (в градинката между Община Варна и Археологическия музей - в близост до Паметника на загиналите приморци. Началото ще бъде дадено в 18 часа днес, научи Varna24.bg от организаторите.

Неповторимото занятие по автоботика ще бъде водено от специалиста Весел Танев.

Освен че ще могат да управляват автоботи, децата ще научат и за дизайн, инженеринг, препрограмиране. Ще бъдат обсъдени високите технологии в автомобилите (LAMBO REVENTON, DELAGE D12, MACA S11), състезания (ROBORACE, FORMULA E, F1) и филми (TRON, OBLIVION, TRANSFORMERS). Ще разглеждаме концептуални дизайни, вдъхновени от природата или индустрията. Участниците ще бъдат запознати със съвременните технологии за задвижване – хибридни, електрически, хидрогенни и турбинни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).