Условни присъди и пробация за пияни водачи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:40 / 02.11.2012
519
Районният съд във Варна в бързи производства одобри три споразумения, с които наложи наказания на трима водачи, шофирали след употреба на алкохол.

37-годишният Д. Димитров бе наказан с 8 месеца пробация при двете задължителни мерки и периодичност 2 седмично на регистрацията по настоящ адрес, затова че на 20 октомври тази година в кв. "Аспарухово" управлявала л.а. "Опел" с концентрация на алкохол в кръвта 1,34 промила. В продължение също на 8 месеца, съдът го лиши и от право да управлява МПС.

3 месеца лишаване от свобода, отложени с 3 години изпитателен срок, както и лишаване от правоуправление за срок от 8 месеца - това наказание получи 38-годишният И. Адемов. На 21 октомври т. год. в гр. Долен чифлик при управление на л.а. "Мерцедес" той не спрял на подаден сигнал със стоп-палка, след което бил спрян за проверка по междуселски път в посока с. Детелина. Тест с дрегер отчел концентрация на алкохол у водача от 2,05 промила.

3 месеца условно наказание наложи съдът и на 41-годишния К. Кирилов, който в ранните сутрешни часове на 21.10.2012 г. седнал зад волана на автомобил "Мерцедес" в Белослав в нетрезво състояние. Полицейски автопатрул в близост до пешеходната зона в централната част на града установява че той шофира с 2,28 промила алкохол. В продължение на 10 месеца водачът ще бъде лишен шофьорска книжка.

Споразуменията влизат в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).