Установиха самоличността на младия мъж, открит мъртъв на ул. "Кракра"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:42 / 28.05.2013
910
Полицията е установила самоличността на младия мъж, чието вкочанено тяло бе открито в бункера на ул."Кракра" в ранния следобед на 25 май, потвърдиха от Районната прокуратура.

Сигналът за починалия бил подаден на тел.112 и лекарите от Спешна помощ заварили на място поредната жертва на дрогата със спринцовка, до него имало метална капачка за приготвяне на дозата с хероин и бутилка алкохол. Следи от насилие по тялото нямало.

Тъй като у мъжа не били намерени документи за самоличност, му били взети дактилоскопни следи. По тях той бил идентифициран като криминално проявено лице в регистрите на МВР. Издъхналият е В.Н.Н. на 29 години и през април излязъл от затвора, след като изтърпял присъдата си. Заради принудителното въздържание зад решетките в употребата на наркотици, най-вероятно той се е предозирал и това е причината за смъртта, предполагат разследващите.

Едва днес бащата на В. разбрал, че синът му си е отишъл от този свят. Човекът изпаднал в шок. Той успял само да каже, че на фаталния 25 май през деня се е видял с момчето си и разговаряли. Няколко часа по-късно той вече е бил мъртъв. Разследващите уточниха, че младият мъж от години бил на "ти" с наркотиците.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).