Утре ще е слънчево но със силен вятър, жълт код за Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:17 / 02.09.2013
850
През нощта и в източните райони вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили, особено по Черноморското крайбрежие. Над страната ще преобладава ясно време. Утре ще е предимно слънчево, но ветровито - ще духа умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина и силен запад-северозападен вятър. По-значителни временни увеличения на облачността ще има привечер, когато на места в Североизточна България ще превали краткотрайно. През нощта срещу сряда ще превали и в отделни райони от останалата част на страната. Със северозападния вятър ще проникне малко по-хладен въздух, дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 25° и 30°, в София - около 25°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще се задържи по-високо от средното за септември.

Над планините ще има временни увеличения на облачността, по-значителни през втората половина от деня и през нощта срещу сряда, когато само на отделни места ще превали дъжд. Северозападният вятър ще се усили още и по откритите и високи части ще бъде временно до бурен. Максимална температура на 1200 метра 17°, на 2000 метра - около 10°.
По Черноморието ще е ветровито - с умерен и временно силен северозападен вятър. Ще бъде предимно слънчево, с повече облачност едва привечер и през нощта срещу сряда, когато на места, главно по северното крайбрежие ще превали краткотрайно. Максимални температури - между 26° и 28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето - 2-3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).