Увеличава се броят на желаещите да работят във Варненския затвор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:55 / 08.02.2011
604
Увеличава се броят на желаещите да работят във варненския затвор. Това каза Росен Желязков директор на затвора в града. По думите му в това обаче няма нищо странно и причината не се дължи единствено на финансовата криза. Той обясни, че има служители, които по обективни причини напускат, като повечето от хората се пенсионират и на тяхно място биват наемани нови кадри. Желязков допълни, че продължава за тенденцията да напускат хора, които обаче се възползват от правото си на пенсия.

По отношение на контрабандата Росен Желязков заяви, че най-често в затвора биват залавяни наркотици, мобилни телефони, спиртни напитки, като по-новото е навлизането на наркотиците. "Като цяло няма някакви нови неща, които да ни учудват", посочи директора на варненския затвор.

По отношение на интернета, който обитателите на затвора могат да ползват директора Росен Желязков заяви, че има голям интерес към ползването му. Той добави, че затворниците могат да посещават точно определени сайтове, най-вече на институции, бюрата по труда, информационни агенции и др. подобни, които да ги информират за случващото се в страната. "Нямат достъп до сайтове за запознанства или лични е-мейли, тъй като системата се контролира от оператори", подчерта Желязков.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).