В МБАЛ "Света Анна" обособиха нов паркинг за 80 автомобила

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:06 / 15.08.2013
1541
В МБАЛ "Света Анна" във Варна обособиха нов паркинг за 80 автомобила. Строително-ремонтните работи са приключили само за седмица. Заради изграждането на паркинга е съборена една от бараките пред Хирургичния блок, която е била складово помещение. Основната цел бе да облекчим достъпа на пациенти до лечебното заведение и да регулираме по-добре движението на автомобили на територията ни, обясни д-р Петров.

Изграждането на паркинга е по решение на управителния съвет на болницата и е осъществено със собствени средства. На този етап в него ще се влиза само срещу такса от 2 лв., като престой няма да се начислява. Ако хората не злоупотребяват с придобивката, сумата ще остане без промяна в бъдеще. Опасенията на ръководството са паркингът да не се превърне в място за домуване на автомобили на живеещите в близост.

Колите на персонала ще паркират на паркинга до Спешния център и до Инфекциозната болница. В недалечно бъдеще се предвижда медицинските работници да вдигат бариерата с чип карти.

"Имаме още една добра идея - да реновираме тревните площи в южната част на МБАЛ "Света Анна". Това ще стане със съдействието на кмета на район "Приморски". Предвижда се минипаркът в южната част да стане място за отдих и релакс за пациентите на лечебното заведение и техните близки", обобщи зам.-изпълнителния директор д-р Красимир Петров.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).