В Транспортна болница вече плащат редовно заплати

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:09 / 26.11.2008
639
Казусът с регистрацията на Многопрофилната транспортна болница (МТБ) - Варна, и с нашето заплащане се реши успешно. Възнагражденията идват редовно, на този етап нямаме вземания. Това съобщи за "Черно море" Теменуга Ненчева, председател на синдикалната организация на КТ "Подкрепа" в лечебното заведение. Тя благодари на медиите за интереса към МТБ - Варна, и за помощта, оказана за решаването на проблемите. Нейните колеги не бяха получавали възнагражденията си от август и не можеха да осъществяват дейността си заради липсата на БУЛСТАТ, което не позволяваше превеждането на средства за лечение.

МТБ - Варна, извоюва с протести през юни правото си да не бъде погълната от сродната структура в София. След това лечебницата бе преобразувана в ЕООД с държавно дофинансиране, но технически проблеми забавиха фирмената регистрация.

В здравното заведение се извършват всекидневно предпътните прегледи на жп работниците, издават се и медицински сертификати на моряците.

Източник: chernomore.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).