В комплекс "Приморски" ще глезят с шоколадови и медени масажи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:34 / 12.12.2008
871
До края на годината под трибуните на басейн "Алекси Алексиев" в комплекс "Приморски" ще бъде открит модерен SPA център. Това съобщи за "Черно море" шефът на "Спортни имоти" Петър Пасев. Придобивката на комплекса е на стойност 250 000 лв. Към SPA центъра ще работи и фитнес, а след Нова година предстои да бъде открит и център за аеробика. В момента сме в преговори с инструкторката, но останалият персонал вече е назначен, поясни Пасев. Сред услугите за релакс, които ще предлага комплексът, има различни видове масаж. За 50 минути класически масаж на цяло тяло Общинският съвет гласува цена 25 лв. Частичният масаж продължава 20 минути и струва 15 лв. Толкова излиза и антицелулитният с масло, но той продължава 30 минути. За любителите на този вид удоволствия има и екстри - масаж на цяло тяло с шоколад, мед или с етерични масла. Ако решите да се поглезите така, ще трябва да платите по 30 лв. за 50 минути.

SPA центърът предлага още сауна (на цена 6 лв. за 60 минути), джакузи (10 лв. за 30 минути) и парна баня (10 лв. за 60 минути).

Ако посетителите на SPA центъра решат да ползват и басейна, ще могат да поплуват срещу 2 лв. за час. Срещу същата сума басейните ще могат да се посещават и от ученици, студенти и пенсионери. За останалите граждани местният парламент реши час плуване да струва 3 лв. Абонаментната карта за тях ще бъде 40 лв. Тя обаче ще дава право на 20 посещения. Учещите и хората от третата възраст ще ползват карти на половин цена.

Източник: chernomore.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).