В навечерието на 15 септември: Кметът Коцев със силни думи към учителите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:28 / 10.09.2024
2573
"Имате пълната подкрепа и съдействие от страна на Община Варна. Отделили сме много средства за образователна инфраструктура – за изграждане на нови бази, ремонт и оборудване, осигурени по различни програми. Правим всичко възможно това да се случва по най-гладкия и добрия възможен начин." С тези думи кметът на Варна, Благомир Коцев се обърна към директорите на училища и детски градини, които бяха на работна среща по повод началото на новата учебна година. Кметът ги покани на чаша вино, заедно със заместник-кмета по образованието Павел Попов и директора на ресорната дирекция Антоанета Хинева.

Има осигурени много средства по Плана за възстановяване и устойчивост и други програми за образователна инфраструктура. Продължаваме с тази тенденция за осъвременяване на училищната база, от тук нататък всичко е в ръцете на администрацията, която трябва да придвижи процедурите, каза още кметът. Той посочи, че вече е готова новата сграда на VII СУ "Найден Геров“, продължава да се работи по решаване на казуса с физкултурния салон.

Следват и други училища, в които предстоят мащабни ремонтни дейности. Разчитаме на вас и искам да знаете, че вие може да разчитате на нас за непосредствен контакт, обърна се Коцев към директорите. Той разговаря лично с всеки един от присъстващите и се запозна в конкретика със специфичните теми, които са различни за всяко училище и детска градина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (208):
18.09.2024 Временно затварят част от натоварена улица във Варна
18.09.2024 Най-после: Дават старт на ремонт, който варненци чакат от много време
17.09.2024 Жителите на "Пчелина" се срещат с кмета Коцев
16.09.2024 Варненско училище се похвали с уникална визия за новата учебна година
16.09.2024 126-годишна сграда във Варненско прекрачи в ХХI век
12.09.2024 Варненци готвят блокада!
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).