Вандали си изкараха яда на спирка в Цветния квартал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
15:16 / 09.05.2014
3637
За пореден път вандали посегнаха на спирка във Варна. Този път въпросната спирка се намира в Цветния квартал пред Първа езикова гимназия на ул. "Подвис" срещу бл. 27. За този вандалски акт информираха от администрацията на район "Приморски". Ето какво още заявяват от кметството:

Само от началото на тази година за трети път тя изглежда така. Харесва ли Ви? Всеки път концесионерът възстановява щетите и така до следващия път ..... Още колко пъти? Защо го е направил / направили / незнайният "гражданин"? Може би има друга представа за естетика, за предназначение.... Може би стъклата, които иначе служат да ни предпазват от вятър и дъжд "стесняват хоризонта му и чувството му за свобода".

Кой може да отговори на тези въпроси?

А може би е по-добре да се запитаме колко струва всеки път този и подобни на него вандалски актове? Кой плаща за възстановяването на щетите? Дали не би било по-добре тези средства да бъдат насочени за нещо друго, ново и за наше удобство...?

Иначе се възмущаваме и критикуваме, но това отдавна вече не е достатъчно. Ако искаме да живеем в чиста, подредена и европейска Варна, трябва не само да изискваме, но и да пазим.


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).