Варна става световна покер столица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:07 / 08.04.2009
782
Световният покер елит се събира на безпрецедентен супер турнир в хотел „Интернационал" на Златни пясъци. Това съобщиха от управата на казиното. Игралните маси в хотела са втората спирка от европейското първенство по покер European Masters of Poker (EMOP). Първият кръг е бил в Италия, а след Варна наред са Прага и Барселона.

30% от играчите идват директно от игралните маси на Лас Вегас. Очаква се във Варна да пристигнат над 300 топиграчи от цял свят. Една от причините е тлъстият награден фонд - 300 000 евро. Игрите почват в 12 ч. на Велика събота и ще продължат до ранни зори на Великден. Участници ще има от Израел, Канада и Русия. За да могат да се включат играчи от всякакъв калибър, входната такса е смъкната от традиционните 5000 на 1100 евро.

„Българското издание на турнира от сериите EMOP ще бъде прецедент за нашата страна от гледна точка на своите мащаби и степен на важност, а самият избор на България като спирка по маршрута на EMOP е изключително признание както за добиващия все по-голяма популярност в нашата страна спорт, така и за България като атрактивна туристическа дестинация" - посочват организаторите. Според тях така нашата страна може да бъде наистина атрактивна дестинация за платежоспособните чуждестранни туристи.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).