Варненци: Това е доказателство, че кметът е прав за тази инициатива

Автор: Димитър Щерев
Коментари (5)
09:09 / 31.07.2024
4882
Това е доказателство, че кметът е прав за тази инициатива. Това пишат будни граждани в сигнал до Varna24.bg, като изпращат и снимка на подлеза на бул. "Христо Ботев“ – в района под Погребите. От фотоса е видно, че облицовъчните плочи са паднали.

Грозно е! Не само това място обаче плаче за ремонти, пишат още хората.

Припомняме, че кметът на Варна поиска съдействие от Общинския съвет за реализация на идеята за "линейките за бързи ремонти“. В понеделник на сесия на местния парламент той каза: В наша полза е и позицията на много граждани, с изключение на политическите партии, които бавят разглеждането на спешните ремонтни екипи, за да окажат политически натиск в Общинския съвет. Гласувалите "въздържал се“ на предложението за разглеждане на темата по време на сесията днес не работят за обществения интерес и трябва да обяснят на избирателите си защо искат Варна да изглежда занемарена.

Кметът Коцев призова председателя на временната комисия "Структури и общинска администрация“ Николай Костадинов от ПП "Възраждане“ да отговори на гражданите защо бавят предложението на администрацията, което за първи път е постъпило за разглеждане в подопечната му комисия още на 26 април т. г. Смятам, че това е в ущърб на варненци и съм убеден, че няма гражданин, който да е против тези бързи ремонтни бригади, но съветниците, които те са избрали, са решили да бойкотират това мое решение. Надявам се да поправя това по време на следващата сесия, подчерта Коцев на заседанието на ОбС в понеделник.

Той увери, че със заработването на "линейките за бързи ремонти" ще се усети незабавно огромна разлика в градската среда. Това обещание беше и част от моята кампания, аз съм поел този ангажимент към хората и смятам да го изпълня, обобщи кметът на Варна.

Виж коментарите (5)

Още по темата (397):
14.09.2024 Извор с фекална вода избликна близо до спирка във Варна! Мръсотията стига чак до Спортна зала
12.09.2024 Кошмар във Варна! Улица пропадна с половин метър
12.09.2024 Внимание! Новият дъжд отново затлачи подлез в центъра на Варна с кал и
мръсотия
12.09.2024 Потенциална опасност! Руши ли се това важно съоръжение във Варна?
11.09.2024 Варненци: Това спешно трябва да се изчисти
10.09.2024 Сигнал: Това е много опасно! Не трябва така да се извършват проверки във
Варна
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).