Варненци гневно: Докога ще се започват улични ремонти, без предварителна информация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:28 / 24.06.2024
3237
За изключително голям проблем, сигнализираха живеещи в централната част на Варна. Пред къщите им е започнат ремонт по закърпването на улиците, но без никаква предварителна информация. Това е в нарушение, категорични са те, тъй като всеки ремонт трябва да има такива информационни табла. Тук дойдоха едни майстори в петък, почнаха да къртят асфалта, вдигна се голяма пушилка, разказват хората. Ясно като бял ден е, че е за добро – асфалтира се кръстовището, но така не се прави, обясняват те.

Става въпрос за едно от най-натоварените кръстовища във Варна - между улиците "Иларион Макариополски“ и "Марко Балабанов“. Хората настояват при извършване на такива кърпежи, да има предварителна информация, закачена по дърветата.

Освен това, допълват те, кръстовището е много натоварено – районът е само с еднопосочни улици. Всичко се прави урбулешката – без никакъв план, казват хората.

Друг проблем, който те от сега очакват, е работата да бъде свършено не много добре, така че при един по-силен дъжд, кръстовището ще се превръща в голямо езеро. То и сега, заради денивелацията на терена, улица "Марко Балабанов“ често става река, а след ремонта на кръстовището, положението може да се изостри, обясняват хората и се надяват компетентните общински органи да заострят вниманието си към ремонта на такива възлови улици, защото след това всичко ще бъде като в приказката: Като се обърне колата, пътища много!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...
Червен код за пожари за Добричка област, оранжев за Варна!
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).