Варненци изнервени от несъответствията за спиране на водата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
11:59 / 28.09.2023
2290
Освен от безводието, което дълго време мъчи живеещите в района ул. "Васил Друмев", която е в ремонт пореден месец, сега вече те са изнервени и от несъответствията на графика, за спирането и пускането на живителната течност.

Това става ясно от сигнал на варненка, пратен до управителя на ВиК, научи репортер на Varna24.bg.

Бизнесът ни загива, обяснява тя. Това са ресторанти, салони за красота и други

Хората са вече супер изморени от липсата на вода, от липсата на надежда, че някога този кошмар, в който живеят, ще свърши.

Собственик на салон за красота обяснява, че бизнесът му страда. Клиентите първоначално проявявали разбиране. Вече и тяхното търпение се изчерпвало и търсели други места.

Работя с графици. Това е нормално, тъй като хората също са на работа, имат и други ангажименти. Всеки ден научават от сайта на ВиК, къде и от колко до колко часа няма да има вода. Но от известно време почнаха несъответствия.

Обявено е, че от 9 сутринта до 21 часа вечерта няма да има вода. Точно тогава обаче има, разказва собственикът на салон за красота.

Той описва и пресен случай. Вчера отказал на клиенти, защото било обявено, че в района няма вода. Такава обаче имала. Днес не повярвала на съобщението на ВиК и водя няма.

Не знам какво да правя?! Това е някакъв омагьосан кръг. Ясно е, че трябва да бъде довършен ремонта по ул. "Васил Друмев", но поне обявявайте коректно спирането на вода, за да може и ние да се съобразим с това. Поболях се от тревога, тъй като изхранвам семейството си и покривам разходи, пише собственикът на салон за красота до управителя на ВиК-Варна.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Варна:
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...
Емблематични сгради във Варна ще светнат в зелено
Важно: Започват два големи ремонта във Варна! Разкопават едноврем...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).