Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци почнаха да слагат зелето
Автор: Екип Varna24.bg 09:34 / 30.10.2023Коментари (0)1762
©
Варненци почнаха да слагат зелето.

Сергиите край борсата в морския град вече са отрупани със зелки. Цената варира от 90 стотинки, през лев, до лев и двадесет за килограм, констатира репортерска проверка на Varna24.bg.

Краят на октомври е най-правилното време за слагане на зелето. Този година е по-топло и може то да се сложи и по-късно.

Рецепти за вкусно кисело зеле и зелева чорба много - някой още в началото прибавят хряна и царевицата, други ги слагат в края, след като чорбата вече е готова за консумация. Трети прибавят повечко моркови. Някой пък вместо червена зелка слагат цвекло и чорбата им става рубинена. Рецепти много и всякакви, важното е вкусът да е този, който дадения човек иска да постигне.



Още по темата: общо новини по темата: 497
23.11.2024 »
23.10.2024 »
20.10.2024 »
18.10.2024 »
15.10.2024 »
28.09.2024 »
предишна страница [ 1/83 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Зима 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
51-ото Народно събрание
Риск от чума по дребните преживни животни
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: