Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци първи ще видят най-мащабния проект на Нешка Робева
Автор: Екип Varna24.bg 08:46 / 09.12.2013Коментари (0)816
©
Този вторник, 10 декември, спектакълът на Нешка Робева - "Мистерията Еньовден", ще се изиграе за първи път на предпремиера във Варна в "Двореца на културата и спорта".

"Притеснена съм с наближаващата предпремиера, но съм сигурна, че ще смаем всички с новия ни проект. "Мистерията Еньовден" е създаден освен със средства и с много желание. Не случайно избрахме Варна за нашата предпремиера, първо мащабите на шоуто са огромни и "Дворецът на културата и спорта" е сред малкото в България, които може да ни приеме. Второ това е градът на моите лични успехи като спортист и треньор и аз наистина много се вълнувам", коментира Робева.

Нешка ще повдигне завесата на мистерията и жителите на морската ни столица ще видят, освен всички танцьори от трупата Neshkaart, така и най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьора Метин Енимехмедов, момчетата от брейк денс формация "Екс енерджи крю", така и главните солисти - Деси Добрева, Валерия Момчилова, Звездомир Керемидчиев от "АХАТ" и големият Васил Михайлов. Кът тях Нешка успя да събере отново заедно специално за шоуто и момчетата от рап формация "Хората от гетото". Към фолклорната част ще се включи и Костадин Генчев - кавал. Началото на събитието е точно в 20:00 часа. Билетите са на цена от 20 до 50 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketpro и на касите в "Двореца на културата и спорта".

Спектакълът "Мистерията Еньовден" е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство. Предпремиерата на шоуто ще се състои на 10 декември 2013 г., гр. Варна, в "Двореца на културата и спорта", а премиерата е на 19 декември 2013 г., гр. София, в зала "Арена Армеец". Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа. Цена на билетите от 20 до 50 лева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: