Варненци ще разчистват тротоарите от автомобили

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:48 / 15.11.2013
906
От сдружение "Обединени Варненци за Варна" призовават да се разчистят тротоарите на Варна от неправилно паркирали автомобили за няколко часа. Ето какво призовават от сдружението:

На всички ни е омръзнало от неправилно паркираните автомобили по тротоарите на града. Пешеходните зони станаха трудно проходими за пешеходците и все по-често се случва майки бутащи колички с деца да се придвижват по пътното платно заради окупиралите тротоара автомобили. Същото е положението по различни пешеходни зони, както и в Морската градина. Въпреки че подобно паркиране на коли е забранено от закона и се наказва със санкции.

Нека всички граждани да се включат в акцията ,,Да разчистим тротоарите и зелените площи от неправилно паркиралите автомобили за 5 часа".

Днес, 15.11.2013г, от 14:00 до 19:00 часа призоваваме всеки забелязал паркирал в нарушение на правилника автомобил, да сигнализира по телефона на МВР и да предизвика реакция и санкция за нарушителите.

Нека всички заедно за половин ден да накараме отговорните за спазването на реда органи, да си свършат работата. Призоваваме всички граждани на Варна да се включат в акцията и с един телефонен разговор да помогнат за разчистването на тротоарите, пешеходните алеи и зелените зони.

Нека помогнем на полицията да си свърши работата.

 


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).