Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци стартираха с победи новия сезон на ББЛ "А" и "Б" група, регион Изток
Автор: Екип Varna24.bg 08:35 / 12.10.2023Коментари (0)731
©
В откриващия мач на сезон 2023-24, защитаващият титлата на Изток отбор на "Шоутайм" Б се изправи срещу традиционно силния отбор на "Светкавица" Търговище. В скъсен състав, отборът от Търговище не успя да се противопостави на променения състав на "Шоутайм" и още от първата част (24-14) се видя, че няма да има драма в този мач. Новият треньор на "Шоутайм" Б - Николай Николов, умело ротираше състава и съчета опита и младостта в него, като резултатът бе повече от очевиден - преимущество в борбите и асистенциите и страхотните 35 точки на контраатака, научи Varna24.bg

Дебютантите Стоян Ганев и Иван Живков  се отчетоха съответно с 19 точки и 7 борби и 16 точки, 7 борби и 5  асистенции. За победата с double-double записа Христо Милетов със 13 точки и 11 борби.

Не по-различно се протече мачът и на първият отбор на "Шоутайм". 

В дебютния мач за сезона, старши-треньорът Галин Стоянов - Патрик имаше на разположение новите попълнения Станислав Цонков, завърнал се от 3-годишен престой в Италия, шампионите на България до 19 години за миналата година с отбора на Русе - Иван Живков, Емил Найденов, Стоян Чешмеджиев и Стоян Ганев. Единствено Анди Франсис, който през миналата година лекуваше контузия, бе извън състава. 

Първата част на мача срещу "Ънстопабъл" Добрич бе равностойна, като "Шоутайм" завърши част с 8 точки аванс. През втората част домакините показаха, че не случайно са 3-кратни шампиони на регион Изток и се оттеглиха на полувремето при резултат 53-26. Мачът продължи във високо темпо и резултатност (71 % при стрелбата за 2 точки за "Шоутайм") и крайният резултат не изненада публиката - 111-70.

Най-резултатен за варненци бе Стоян Ганев, записал 27 точки, 11 борби и 4 асистенции. По 18 точки реализираха Станислав Цонков (7 борби) и Иван Живков , а Красимир Димитров добави дабъл дабъл от 16 точки и 12 борби.

"Шоутайм" жени изиграха своя първи мач. Водените от помощник-треньорът на националния отбор до 18 и до 20 години Кирил Петров тимът пътува до Стара Загора, за среща с шампиона на България - "Берое". Мачът протече на високо темпо, като старозагорки показаха своя шампионски характер и взеха предимство от началото на срещата.

За "Шоутайм" - жени най-резултатни бяха Анхела Йошовска  с 12 точки и 6 борби, а Юле Фенткер добави 11 точки и 10 борби.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: