Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци търсят нов изпълнител за събора "Аспарухово пее и танцува", след като Мила Роберт поруга родния трибагреник
Автор: Екип Varna24.bg 16:14 / 29.06.2024Коментари (0)3129
©
Предпочитам да не разпалвам лаенето срещу дъщеря ми Мила Роберт. Заради повдигнатото обвинение в прокуратурата срещу нея взехме решение да мълчим. Когато съдът се произнесе относно вината на детето ми, имам много какво да кажа по темата, но сега не е моментът.“ Това каза специално за в. "България Днес“ майката на актрисата певица Мила Роберт писателката Ваня Щерева.

Ден след шествието на "София Прайд“ в столицата ВМРО сезира прокуратурата заради участието на Мила Роберт на прайд концерта. Певицата се появи на сцената на площад "Батенберг“, облечена в артистичен минижуп в цветовете на трибагреника, който съблече и хвърли на земята, и остана пред публиката със същия модел впита рокля, която вместо в бяло, зелено и червено бе обагрена в цветовете на ЛГБТИ флага.

Постъпката на Мила предизвика вълна от негативни коментари, заплахи и възмущение в социалните мрежи заради начина, по който певицата хвърля роклето с трибагреника на земята и поругава знамето на България.

"Не трябваше да хвърлям роклята, ако можех да върна времето назад, щях да я сгъна прилежно, искрено съжалявам“, каза 27-годишната Роберт.

Представители на организацията "Куберовъ воинъ“ също пуснаха клип в TikTok със заплахи, че ще подадат сигнал до прокуратурата за случилото се. Мнозина настояха дъщерята на Ваня Щерева да понесе отговорност по чл. 108, ал 2 от Наказателния кодекс Законът гласи, че за поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години ефективен затвор и 3000 лв. глоба.

Модният гуру Любомир Стоиков защити певицата, като каза "Лошо е това, което се е случило, добре е, че Мила се е извинила. Наказанията спрямо артисти които изразяват себе си, не бива да са твърде тежки. За едно обаче съм категоричен, че има символи, с които не бива да се правят шеги или провокация".

Шеф Петров пък гневно атакува младата певица за хвърлянето на сценичната рокля в цветовете на трибагреника, като засегна и майка й Ваня Щерева.

Думите му обаче едва ли учудват някого, защото Щерева и Петров имат враждебна предистория от съвместното им участие във "ВИП брадър“. В къщата агресивният готвач често хапеше словесно с повод и без повод изпълнителката на парчето "Не ти отива“.

Участието на Мила в събора "Аспарухово пее и танцува" в едноименния варненски квартал, което предстои да се случи тези дни, е отменено.

"Като разбрах за скандалното поведение на Мила Роберт, отказахме нейното участие. В момента сме в процес на търсене на нов изпълнител“, отсече кметът на Аспарухово Ивайло Маринов.



Още по темата: общо новини по темата: 345
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
България и Войната в Украйна
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: