Варненец 13 години пребива и изнасилва жена си пред очите на децата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:18 / 31.03.2013
1416
Фризьорката Милена от Варна цели 13 години е била малтретирана от съпруга си Васил пред очите на двете й деца Ани и Дани. Те ставали свидетели как той души майка им и я пребивал. Жената се решила да напусне съпруга си едва когато той вдигнал ръка на голямата й дъщеря Ани. "Това бе капката, която преля чашата", разказва изстрадалата варненка.

В началото бракът й вървял гладко. С течение на времето съпругът й Васил започнал да пие, но алкохолът не отключвал агресията му, смята Милена. "В трезво състояние той ставаше зъл", разказва младата жена в предаването "Предай нататък".

Отначало тя отдавала промяната в поведението на мъжа си в липсата на деца. Милена имала проблеми със забременяването и чак на петата година от съвместното им съжителство успяла да зачене Дани. Появата на бебето обаче не променило нещата.

Първия си шамар варненката получила заради подправка, която не е сложила в манджата. След това той взел лютеницата, сложена на масата, и я запратил върху килима. Направил същото и с ориза. После накарал съпругата си да коленичи на пода и да почисти петната. От този момент нататък Васил започнал системно да бие половинката си.

"Лятото на миналата година ходих с дрехи с дълъг ръкав, за да не се виждат синините по ръцете ми. Челюстта ми беше насинена, тъй като ме хващаше за челюстта и ми блъскаше главата в стената", разплаква се младата жена при спомена за насилието, което й е търпяла.

Васил не се свенил да посяга на съпругата си и пред Дани и Ани. Пред очите на 5-годишната Дани той я душил.

Тъй като Ани не е негова дъщеря, тя е от предишна връзка на Милена, той се държал и с нея зле. Често й казвал: "Виж се, какво си прасе", а когато детето от обида се разплаквало, той подхвърлял: "Ти си надута и затова ревеш".

Васил освен че е бил жена си, той я и изнасилвал. За този вид насилие тя трудно говори от срам. Шепнешком разказа на Наталия Симеонова за сексуалното унижение, на което е била подложена.

Когато събрала сили да напусне Васил, тя намерила подслон в кризисен център. За голяма нейна радост районният кмет Неделчо Михайлов, разбрал за преживяванията й от Наталия Симеонова, и й обеща общинско жилище. Той ще направи всичко възможно тя и децата й да влязат в него за 24 май.

Другата радостна новина за Милена била, че е спечелила делото за домашно насилие срещу мъжа си. На него вече му е забранено да приближава семейството си заради ограничителната заповед, която му е издадена.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).