Варненец крещи и хвърля предмети през балкона посред нощ, глобяват го с 250 лв.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 27.11.2012
843
Районен съд - Варна наложи глоба от 250 лв. на 35-годишен варненец за проява на дребното хулиганство.

След полунощ днес, в централната градска част, 35-годишният Христо П., в нетрезво състояние, се държал непристойно като отправял ругатни спрямо длъжностни лица, които изпълнявали служебните си задължения. По подаден от граждани сигнал за нарушаване на нощната тишина, полицейски служители отишли пред кооперацията, в която мъжът живеел и го заварили да крещи и хвърля предмети от балкона. 35-годишният мъж излязъл пред входа на блока и отново продължил да вика и отправя нецензурни реплики към служителите на реда, което наложило неговото задържане и отвеждане в сградата на І РУ на МВР.

Този следобед нарушителят потвърди в съдебна зала, че под влияние на употребения алкохол и лични проблеми се държал неприлично.

Районният съд прие, че е налице основание за налагане на административно наказание над предвидения в закона минимален размер. Непристойната проява е нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство и се наказва с глоба в размер от 100 до 500 лева или със задържане в структурно звено на МВР за срок до 15 денонощия.

Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок, като в случай на жалба производството пред окръжния съд е насрочено за 30 ноември от 13 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).