Варненец превърна в ад живота на бившата си: Заля апартамента й с фекалии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:22 / 27.06.2024
2244
Мъж тормози системно бившата си месеци наред. За потресаващия случай разказва пред NOVA, жертвата, Жаклин Костова от Варна. Двойката е разделена от 5 години, но истинският тормоз започва преди няколко месеца, когато бившият на жената разбира, че тя има нов мъж в живота си и дори планират да живеят заедно. 

"Заплашваше ме да ме изгори жива и ми казваше, че си представя как ме хвърля през терасата. Каза, че ще изпрати хора, които да ме нападнат, и ще ми вземе детето", по думите на Жаклин, бившият й многократно си е позволявал да влиза в новия й дом и дори я е удрял пред детето.

Жената и новият й приятел ремонтират основно жилището на мъжа, където планират да се нанесат заедно. Когато ремонтът приключва, бившият мъж на Жаклин влиза с взлом в апартамента и го залива с животински фекалии.

"До този момент не са събрани доказателства за физическа агресия срещу госпожа Колева. Лицето е призовано и му е съставена преписка. Той има стари криминални прояви и е осъждан", подчерта началник участък "Владиславово" към III РУ-Варна ст. инсп. Даниел Михов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с...
Червен код за пожари за Добричка област, оранжев за Варна!
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).