Варненка трепери за живота на дъщеря си, екстрасенс иска 6000 лв. и вещае смърт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
09:52 / 26.09.2012
11767
"Много съм притеснена и не зная какво да правя. Ходих при екстрасенс с един проблем, а тя ми каза, това да не го мисля, защото, ако не й дам 6000 лева до два дни, дъщеря ми ще умре." Това разказа през сълзи Елена Петрова.

Историята на Елена не е единичен случай. Много хора, които са стигали в безизходицата си до услугите на екстрасенси и гледачки, са се сблъсквали с подобни проблеми. Обикновено им се обяснява, че има направена магия на член от семейството, която трябва да се развали, но ще струва скъпо. В противен случай пред изплашените хора се описват възможно най-тежките за един нормален човек варианти - смърт, нелечима болест или в "най-добрия" случай - провален живот. А българинът за семейството си винаги е готов да направи всичко.

"Аз съм в затруднено положение, имам проблеми с личен имот и вноски по кредит. Отчаях се наистина, виждах, че нямам друг изход и реших да отида на гледачка. Тази Донка я намерих по интернет. Не бях чувала преди това за нея. Първо й се обадих по телефона и наистина ми предсказа някои неща. Докато говорехме обаче, тя ми каза, че трябва да отида до тях и да нося със себе си снимки на децата си, защото имало нещо. Повярвах й и отидох. Тя разгледа снимките и ми каза, че има проблем с дъщеря ми. Попита ме има ли главоболие или някакви други подобни неразположения. Преди това й бях казала, че синът ми и дъщеря ми живеят и работят в Испания. Като "видя" проблемите на дъщеря ми, й звъннахме по телефона да я пита за главоболието. После ми съобщи, че момичето ми има симптоми на черна магия и й дава най-много 6 месеца живот. Проблемът, с който първоначално отидох при нея, изобщо го забрави и не го коментира повече. Само ми каза, че той ще се реши, и после говореше само за детето ми", ридаейки обясни Елена.

Екстрасенската и Елена се разбрали да се чуят на другия ден към 9,30 часа сутринта, за да се разберат какво да правят с магията. Донка й звъннала час по-рано и директно й съобщила, че до два дни трябва да й занесе 6000 лева, за да спаси детето си.

"Аз й обясних, че сме много зле финансово у дома и нямам никакъв вариант да намеря толкова много пари. Всъщност проблемът, с който отидох при нея, беше именно финансов. Аз, ако имах такива пари, щях да си плащам вноските по кредита и нямаше да се притеснявам за имота си. Тогава тя веднага свали цената наполовина и каза, че може да развали магията за 3000 лева. А тази сума също е непосилна за мен. След това започна да ме притеснява по телефона. За един ден имам около 20 обаждания от нея. В края на миналата седмица ми звънна и ми каза, че ако до събота сутринта не й занеса 1000 евро, сумата вече беше станала толкова, до 14 дни дъщеря ми ще умре от рак. Можете да си представите как се почувствах. Такива пари нямам. А снимките на децата ми останаха у нея. Не зная какъв екстрасенс е и колко познава, но също така не зная какво може да направи на децата ми. Много съм притеснена от това. Въпреки това се реших да подам сигнал срещу нея. Ако разбере, че съм се оплакала, може да направи нещо лошо. Страхувам се за децата си, но това е изнудване. Не бива да се злоупотребява така с мъката на хората. Затова искам да кажа на всички, които в безиходицата си са стигнали до моето положение - за бога хора, не отивайте, аз отидох за едно, а сега се чудя как да спася децата си", сподели Елена.

Екип реши да посети екстрасенса Донка, която живее в село Слънчево, и да разговаря с нея. Въпреки че имахме огромното желание да чуем и нейната версия за този случай, тя не ни отвори вратата на дома си. При пристигането на екипа ни тя прибяга по стълбите, което се видя от улицата. След това на няколко пъти наднича от втория етаж на къщата си, но въпреки нашите настоявания тя не ни обърна внимание. В двора се появи само една жена, която живее в пристройка до двуетажната къща. Първоначално тя ни посрещна усмихната, после провери в къщата къде е и накрая каза, че най-вероятно я няма, щом не ни отваря. Така, въпреки нашето желание, останахме само с едната страна на историята. Макар че вече има и друг сигнал в редакцията срещу същия екстрасенс. Този път е от мъж, на когото му било съобщено, че ако не намери 1000 лева, ще остане инвалид за цял живот.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Варна:
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...
С три вида наркотици хванаха 39-годишен мъж да шофира из улиците ...
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).