Варненската прокуратура внесе обвинителния акт срещу задържаните за убийството на Женя Тодорова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 03.01.2013
814
Прокуратурата внесе във Варненския окръжен съд обвинителния акт срещу физическия убиец на Женя Тодорова - Петър Ангелов и обвинената за подбудителство към тежкото престъпление- лелята на момичето - Светла Тодорова. Това каза Радослав Лазаров зам.-окръжен прокурор. Той посочи, че обвинителният акт е бил внесен още на 18-и декември. Тепърва обаче предстои да се разбере, кога ще бъде насрочено делото за жестокото убийство на 21-годишното момиче, като това зависи изцяло от съда.

Обвиненият за убийството на 21-годишната Женя Тодорова от Варна е признал вината си и е поискал съкратено съдебно следствие.

Момичето беше открито мъртво в дома си на улица "Лоза" в квартал "Левски" в морския град на 27 септември. По тялото му имаше десетки прободни рани. За жестокото престъпление бяха задържани лелята на жертвата - Светла Тодорова, както и приятелят на братовчедката на убитото момиче - Петър Ангелов. Разследването на убийството приключи. В признанията си Петър Ангелов е посочил, че е убил Женя Тодорова срещу обещана сума пари от леля й Светла Тодорова, чийто мотив е имот. Лелята обаче все още не признава вина.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).